Een stap dichter bij je idool

Een tête-à-tête met je favoriete zanger, acteur of voetballer, dat willen we allemaal wel. Global Crypto Offering Exchange (GCOX) brengt ’s werelds eerste celebrity crypto exchange op de markt. Een celebrity token die fans kunnen inwisselen tegen onder andere exclusieve content en merchandise.

Internationale voetballer Michael Owen is de eerste die zich heeft aangesloten bij GCOX als celeb, investeerder en lid van de Adviesraad. Hij voetbalde onder andere bij clubs als Liverpool, Real Madrid en Manchester United. Samen met GCOX brengt hij zijn eigen celebrity token, OWN-token, uit. Fans kunnen de celebrity tokens inwisselen voor exclusieve content, merchandise en gepersonaliseerde interactie met hun favoriete sterren. “Ik geloof dat de blockchain-technologie de toekomst heeft. Het heeft een oneindig potentieel dat we verder moeten onderzoeken. Aanhangers van blockchain-technologie en crypto-tokens hebben de kracht om de innovaties te realiseren die ze zouden willen zien in het dagelijks leven. We kunnen nu gebruikmaken van de kracht van blockchain om een duurzame token-economie te creëren om onze fans te bereiken”, aldus Owen tijdens de persconferentie van GCOX.

Ongeëvenaard
“Met nieuwe platforms voor sociale interactie, gebouwd op GCOX’s eigen Acclaim blockchain, hebben beleggers en fans een ongeëvenaarde toegang tot hun favoriete sterren. Beroemdheden hebben ook de mogelijkheid om hun fans meer te betrekken, waardoor ze hun bereik en hun populariteit vergroten,” volgens Dr. Jeffrey Lin, Chief Executive Officer van GCOX. Naast voetballer Michael Owen heeft ook bokskampioen Manny Pacquiao aangekondigd dat hij zijn eigen celebrity token, PAC-token, zal uitbrengen bij GCOX.

Pundi X
Om de toegang tot celebrity tokens te vergemakkelijken voor het grote publiek, is GCOX op 4 juni een samenwerking aangegaan met Pundi X, een aanbieder van multi-cryptocurrency. Pundi X heeft een op blockchain gebaseerd transactieplatform ontwikkeld dat gebruikers overal en altijd gemakkelijk toegang biedt tot cryptocurrencies via het mobiele point-of-sale-apparaat XPOS. Hiermee kan gebruik worden gemaakt van de celebrity tokens in winkels over de hele wereld. “De verwachting is dat de cryptocurrency-adoptie de komende jaren exponentieel zal toenemen onder millennials. Celebrity tokens, zoals die op het GCOX-platform, zullen zeker aan populariteit winnen en grote belangstelling ontvangen”, zegt Zac Cheah, CEO en mede-oprichter van Pundi X.

Point-of-sale-apparaat XPOS

GCOX
Global Crypto Offering Exchange (GCOX) is ’s werelds eerste crypto-uitwisseling met beroemdheden. GCOX helpt grote sterren hun populariteit in tokens uit te drukken door een eigen exclusieve crypto-token te maken, algemeen bekend als Celebrity Tokens. GCOX wil daarmee de kloof overbruggen tussen de entertainmentindustrie en de snelgroeiende blockchain-cryptomarkt, waarbij gebruik wordt gemaakt van de technologie om een revolutie in de interactie tussen beroemdheden en fans teweeg te brengen. Dit door de betrokkenheid via innovatieve sociale media-platforms te realiseren – Celeb-listing, Celeb-connect, Celebreneur en Celeb-charity. www.gcox.com