Snel en comfortabel

Nederland verkennen doen we van oudsher toch het best op de fiets. En dan wel graag een exemplaar dat snel en comfortabel is. Specialized helpt daar graag een handje aan mee met de Turbo Vado 4.0. De meest snelle en comfortabele stadsfiets van dit moment. 

‘It’s you, only faster.’ Met deze uitspraak introduceerde Specialized enkele jaren geleden de Turbo-technologie. Met de nieuwe Turbo Vado 4.0. tillen ze deze uitspraak naar een hoger niveau. De Turbo Vado 4.0 beschikt namelijk over een geïntegreerde Turbo 250 motor, waarmee je zo uit de startblokken schiet. De motor reageert op pedaalkracht: hoe harder je trapt, hoe meer ondersteuning je krijgt van de motor. Door de snaar-aandrijving hoef je niet bang te zijn voor een ronkende motor, hij is fluisterstil en vrij van trillingen.

Geïntegreerd 

Leuk detail: zowel de motor als de 504Wh batterij zijn volledig geïntegreerd in het frame, waardoor het lijkt alsof je alles op eigen kracht doet. De krachtige batterij zorgt er tevens voor een reikwijdte van 168 kilometer in Economy modus, 72 kilometer in Sport modus en 48 kilometer in Turbo modus. Van en naar het werk fietsen, boodschappen doen of op de fiets een stad verkennen doe je dan ook binnen no-time.

Snufjes

Voor de echte sporter beschikt deze fiets ook over een aantal vernuftige snufjes. Zo toont een 2.2-inch digitaal LCD-scherm alle belangrijke ritgegevens in real-time. Daarnaast communiceert de batterij met het scherm om je rit nog meer te optimaliseren.

Turbo Vado 4.0 €3599,-
www.specialized.com