Martin Scorsese als leraar? Dat kan!

Hij regisseerde films als Taxi DriverGoodfellasGoodfellasCasinoThe Departed en The Wolf Of Wall Street en nu gaat Martin Scorsese jou de kneepjes van het filmvak leren! Voor Master Class zorgt de ervaren rot en Oscarwinnaar er in meer dan twintig video’s voor dat jij de inside-info hebt die nodig is om de volgende klassieker te maken. Combineer dat met een werkboek en de mogelijkheid om vragen te stellen en je hebt de leraar van je dromen.

Wie denkt dat de 74-jarige Amerikaan met Siciliaanse roots achter de geraniums zit heeft het mis. Sterker nog, op dit moment is hij bezig met een nieuw meesterwerk. Met acteurs als Al Pacino, Robert de Niro en Joe Peschi is Scorsese bezig aan de gangsterfilm The Irishman, die naar verwachting in 2019 te zien is. Daar komt bij dat binnenkort Leonardo DiCaprio opnieuw onder zijn hoede neemt, om een biopic van oud-president Theodore Roosevelt te maken.

Om in de klas te zitten, moet je zo’n 90 dollar betalen. Een bedrag dat iedere liefhebber voor deze unieke kans overheeft!