Join the Pro Squad

Of je nu een pro-gamer bent of niet, we willen allemaal maar al te graag een potje FIFA of Fortnite winnen. Met de 24.5 inch Red Eagle G-MASTER GB2560HSU van iimaya, kan jij jouw gaming skills naar een nieuw top-niveau brengen.

Een echte game-beleving begint bij een haarscherpe en uitermate snelle monitor. De Red Eagle is uitgerust met FreeSync technologie, 144hz refresh rate en een super snelle 1ms reactietijd voor bliksemsnelle beslissingen zonder ghosting of vegen in beeld. Met de Black Tuner functie heb je de mogelijkheid de helderheid van de donkere gebieden op het scherm aan te passen, waardoor je ongekende beeldkwaliteit ervaart. Niets ontsnapt nog aan jouw aandacht!

Top van de gamerketen

De Red Eagle wordt standaard geleverd met twee ingangpoorten (HDMI en DisplayPort), luidsprekers, hoofdtelefoonaansluiting en een 2.0 USB hub. Het maakt niet uit welke games jij speelt: RTS, FPS, MMO of MOBA – met de Red Eagle op jouw bureau sta jij aan de top van de gamerketen.

De G-MASTER collectie van iiyama bestaat naast de Red Eagle (Verkoopprijs: 239 euro incl. BTW) ook uit: Black Hawk, Gold Phoenix, Silver Crow. www.iiyama.com