Finland-wintersport-noorderlicht

Ga deze winter nog naar dit te gekke glazen iglo in Finland!

Wie nog altijd niet heeft geboekt voor de kerstvakantie van 2017/2018 en wacht op die last-minute deal, moet hier nog eens goed naar kijken. In het Finse Rovaniemi pakken ze uit door in het zogenaamde ‘Snowman World‘ een nieuwe, luxe attractie toe te voegen. Wie er voor kiest in dit noordelijke deel van Finland te verblijven, heeft de keuze om in een glazen iglo te overnachten. Niet alleen met al het comfort dat jij jezelf kunt wensen, maar ook met de kans om in alle warmte het fameuze noorderlicht te aanschouwen. Het natuurfenomeen staat bij velen bekend als iets wat nog op de bucketlist moet worden afgestreept en voor jou ligt die mogelijkheid nu op de loer.

Kom je dan terecht in een iglo waar je enkel kunt overnachten? Zeker niet! Het beschikt over gratis Wi-Fi, een woonkamer, kleine keuken, een bovenverdieping en overal glas om van de schitterende omgeving te genieten. Kosten voor dit onderkomen? Zo’n € 496,- per nacht. Kost een paar centen, maar dan heb je ook wat!

Het is niet voor het eerst dat luxe verblijven in Finland de aandacht van de media en het internet trekken. Eerder kreeg het land veel bekijks door het futuristische Kakslauttanen Arctic Resort, waarin je in andere iglo’s eveneens van de pittoreske Finse wildernis kon genieten.