elektrische-bakfiets

Vervoer je kinderen nóg makkelijker met deze elektrische bakfiets

Vraag aan jonge ouders hoe het is om (kleine) kinderen te hebben en ze antwoorden vrijwel allemaal hetzelfde: ‘druk!’ ’s Ochtends moet je vroeg uit de veren om ze aangekleed en wel naar school te brengen en enkele uurtjes later haal je ze op en zorg je er tot ’s avonds laat voor dat ze niks tekortkomen. Om ervoor te zorgen dat ze met jouw hulp veilig en wel naar school – en andere plekken – komen, wordt er veelal gebruikt gemaakt van een bakfiets. Handig, maar ook zeer vermoeiend.

Daarom heeft Urban Arrow de elektrische bakfiets ontworpen. Het Nederlandse bedrijf – opgericht in 2009 – heeft deze elektrische variant in het leven geroepen met als doel om ‘de stad stiller te maken en te vergroenen met elektrische transportfietsen.’ Een nobel streven en in de jaren dat Urban Arrow actief is hebben ze hun business al over negentien landen verspreid.

Soorten bakfietsen

In hun arsenaal hebben ze drie varianten op de elektrische bakfiets. De eerste is de Family. Deze heeft elektrische trapondersteuning, zodat je de kinderen eenvoudig(er) door het drukke verkeer manoeuvreert. Door het aluminium frame is het ook nog eens een stuk lichter en dus ook wendbaarder. Heb je liever een stoere woon-werkfiets, dan is er de Shorty. Niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook heel erg snel, met als bijkomend voordeel dat je hiermee – in tegenstelling tot een scooter – veel bagage kunt vervoeren. Wil je echter alleen spullen vervoeren, dan is de Cargo jouw man. Snel, efficiënt, geluidloos én hij stoot geen fijnstof uit, wat hem ontzettend milieuvriendelijk maakt.

De fietsen van Urban Arrow zijn verkrijgbaar bij de betere fietsspeciaalzaak. Kijk voor een overzicht van de verkooppunten op www.urbanarrow.com