Bioscoopagenda-september-oktober

Bioscoopagenda september, oktober: wat zijn de kaskrakers?

Spaak
Vanaf 7 september
Een Nederlandse wielrenner die na zijn profcarrière aan de slag gaat als producent van synthetische drugs. Af en toe best spannend.

IT
Vanaf 7 september
Als je de eerste versie van Stephen Kings clownthriller de moeite waard vond, dan is deze remake (met meer speciale effecten) aardig.

Safari
Vanaf 14 september
Schokkend tijdsbeeld over de (illegale) jachtpartijen van Europeanen en Amerikanen op groot wild in Afrika. Om woedend van te worden.

The Fox
Vanaf 21 september
Operatie Glaudio, een plan van de Amerikanen om na de Tweede Wereldoorlog een guerrillastrijd tegen de communisten te beginnen, wordt misbruikt om van Nederland een politiestaat te maken.

Walk with Me
Vanaf 28 september
De Zuid-Franse leefgemeenschap van de boeddhistische leermeester Thich Nhat Hanh leeft zonder bezittingen. Een anderhalf uur durende documentaire.

Du Forsvinder
Vanaf 5 oktober
Deens Drama over een schooldirecteur van wie het karakter sterk verandert door een hersentumor. Net als in alle Scandinavische films tegenwoordig heeft Michael Nyqvist een rol.

HHhH
Vanaf 12 oktober
Een verfilming van het gelijknamige boek over het moordcomplot op nazikopstuk Reinhard Heydrich. Met een bijrolletje voor de Nederlandse acteur Barry Atsma.

Wonders of the Sea: 3D
Vanaf 19 oktober
Een schitterende natuurdocumentaire van Fabien Cousteau, de kleinzoon van de wereldberoemde Franse zeebioloog Jacques Cousteau.

Een gedachte over “Bioscoopagenda september, oktober: wat zijn de kaskrakers?”

Reacties zijn gesloten.