Over ons

Dirty Science is een eigenzinnig creatief tijdschrift voor ondernemende mensen en verschijnt vier keer per jaar. Het blad combineert kennis en achtergrond met inspirerende bijdragen binnen steeds wisselende actuele thema’s.

Wij willen de beste zijn in ons vak door aantrekkelijke producten te ontwikkelen en innovatieve distributiemethoden. Maar ook door ons bedrijf slim te organiseren.
PBQ Media is in 2016 opgericht in Amsterdam. Daarmee is onze uitgeverij relatief jong, maar niet minder ervaren: PBQ Media steunt op jaren betrokkenheid in de productie van tijdschriften en online platforms en de presentatie van merken via aansprekende media.
Wij hebben geleerd om alléén te investeren in die zaken die bijdragen aan de kwaliteit van ons portfolio. Wij hebben geen grote (financiële) belangen, aandeelhouders of schuldeisers en werken alleen met freelance-krachten. Hierdoor hebben wij een beperkte overhead én grote slagracht. Dat is nodig om snel te reageren op vragen uit de markt (en wensen van lezers en volgers) en bovenal ook om een duurzame uitgeverij te ontwikkelen met een blik op de toekomst.