4x Design gadgets van dit moment

Foto: Smart Halo Bike

Lampje

Eigenlijk kun je beter vragen wat de SmartHalo niet kan. De eigenlijke functie is die van fietslamp. Daarna wordt het al snel indrukwekkender. Dit apparaatje is tevens je navigatie die de snelste en veiligste weg voor je zoekt,  heeft verder nog een alarmfunctie om lange vingers af te schrikken, het brengt je conditie in kaart en doet ten slotte ook nog dienst als persoonlijke assistent, zodat je geen oproepen meer mist. Een soort Lampje van Willie Wortel, dus.

SmartHalo
Prijs: €169
www.smarthalo.bike

Ding dong

Eindelijk is zijn de producten van Ring te krijgen op de Nederlandse markt. Deze wereldwijde marktleider in beveiligingsproducten maakt de wereld veiliger door videodeurbellen en buitenbewakingscamera’s die met wifi zijn verbonden. De Ring Video Doorbell 2 geeft je een bericht als er iemand aan de deur staat en vervolgens kun je, indien gewenst, een videogesprek beginnen. Door de infraroodcamera kan dat zelfs midden in de nacht.

Ring Video Doorbell 2
Prijs: €219
www.ring.com

Mannetje van de radio

Niemand had gedacht dat radio maken nog toekomst had. Het succes van de podcasts is echter ongekend. Wil jij ook je eigen stream beginnen? Denk dan aan een goede microfoon. Deze van Blue, de Yeti, is een aanrader.  Met verschillende opnamepatronen kan alles opgenomen worden: van liedje tot groepsgesprek. De microfoon ziet er ook nog eens cool uit. Geen wonder dat dit merk favoriet is bij Bob Dylan.

Blue Microphones Yeti
Prijs: €149,95
www.bluemic.com

Klankkastje

Dit kastje ziet er simpel uit, maar is een regelrecht wonder zodra je het aanzet. De muziek die je erop afspeelt is namelijk kraakhelder en kan grote ruimtes met gemak met muziek vullen. Door de minimalistische vormgeving kan je de speaker makkelijk laten opgaan in je interieur. Dat doet niets af aan de geluidskwaliteit, want het apparaat is makkelijk te tunen met Trueplay.

Sonos One
Prijs: €229
www.sonos.com