Waarom we allemaal een freshbed nodig hebben

Als er wel één ding is wat en mass onderschatten, is het de kwaliteit van ons bed wel. En dat is bijzonder ironisch, want eens in de zoveel tijd komt er wel een rapport naar buiten over ons slaapgedrag. We kijken te lang op onze telefoon en laptop voor het slapen gaan, maken te weinig uren en piekeren veel te veel in ons bed. Het zijn stuk voor stuk bekende gegevens, maar nooit wordt er gepraat over een goed bed. Tot nu, want wij leggen hier uit waarom je per se een FreshBed van Bröring moet hebben.

Laten we beginnen met te zeggen wat een FreshBed is. Het principe: een bed met een ingebouwde temperatuurregeling, zodat u een microklimaat hebt in uw eigen bed. De lucht in elk FreshBed wordt gezuiverd door een medisch Hepa-filter en circuleert door matras en topmatras, zonder dat je het merkt. De temperatuur stel je zelf in en blijft vervolgens constant onder je dekbed. Zo slaap je de hele nacht comfortabel en met de juiste temperatuur.

Naast de temperatuurregeling heb je ook nog comfort nodig. Daar werd de code gekraakt door de toepassing van de modernste materialen van gerenommeerde leveranciers. In elk FreshBed zijn ventilatie en temperatuur persoonlijk instelbaar: je hebt de volledige controle over het microklimaat in bed. Sinds de wetenschap heeft bewezen dat de juiste temperatuur en luchtvochtigheid de slaap aanzienlijk verbeteren, is gezond en comfortabel slapen meer dan een gevoel: het is een keuze. De matrassen zijn comfortabel door de pocketvering en uitermate hygiënisch, omdat er moderne en natuurlijke materialen zijn gebruikt, ook voor de topmatras. Er zijn 24 mogelijkheden om uw matras samen te stellen, zodat uw lichaam de perfecte ergonomische ondersteuning krijgt en spieren en gewrichten zich volledig kunnen ontspannen.

Voordelen van een FreshBed
– Houdt u koel in de zomer en warm in de winter;
– Stopt overmatige transpiratie of koude rillingen;
– Zuivert de lucht in uw slaapkamer continu;
– Ventileert een constante stroom lucht door het bed om de perfecte slaapomgeving te creëren;
– Verlaagt de luchtvochtigheid in bed;
– Reguleert uw lichaamstemperatuur, terwijl u slaapt en zorgt daarmee voor een betere en diepere nachtrust;
– Voorkomt huisstofmijt, schimmel en vocht in uw bed: dé oplossing wanneer er sprake is van allergie of astma.

Een FreshBed aanschaffen? Dat doe je in hun winkel (Gelderlandplein 101-111, Amsterdam) of via hun website.