Een luxe wintersport beleef je in dit Oostenrijkse hotel!

Nu we de zomer definitief achter ons hebben gelaten is het tijd om vooruit te blikken op de decembermaand en al het moois wat daarbij komt kijken. We hebben de feestdagen, de jaarwisseling en natuurlijk: wintersport! De latten kunnen we bovenop de auto en de rit naar de bergen kan worden ingezet. Om van dit festijn met volle teugen te genieten kun je natuurlijk in een goedkoop hostel zitten, maar het is veel leuker om dit in een schitterend hotel te doen. En waar kan dat beter dan in het Oostenrijkse Arlberg Hospiz Hotel. Daar kennen ze niet alleen een hoop gastvrijheid, maar ook een hoeveelheid luxe die bijna geen grenzen kent.

Het Arlberg Hospiz Hotel is op slechts 90 minuten rijden van Innsbruck en een slordige 100 meter verwijderd van de dichtstbijzijnde skilift. Maar wie zich in het hotel bevindt, vraagt zich af of ze het nog wel willen verlaten. Het kent een luxe spa, een concertzaal voor klassieke optredens, kamers met karakteristieke houten muren en een wijnkelder die zó vol zit, dat er zelfs flessen aan het plafond zitten.

Wie er een kamer wil reserveren, moet zich niet laten afschrikken door de prijs. Een nachtje blijven slapen kost al gauw € 300, dus weet waar je aan begint voordat je boekt. Ondertussen is het tijd om alle luxe van dit hotel te aanschouwen in de foto’s hieronder! 

Alle beelden zijn afkomstig van de Facebookpagina van het Arlberg Hospiz Hotel.