L’OR zet gouden standaard in supermarkt met nieuwe capsules

Groot nieuws voor koffieliefhebbers! Vanaf nu zijn de nieuwe L’OR aluminium espresso capsules voor gebruik in hun Nespresso koffiemachines, gewoon verkrijgbaar in de supermarkt. L’OR lanceert topkwaliteit espresso en lungo capsules, voor iedereen overal bereikbaar. De nieuwe capsules zorgen voor optimaal behoud van het aroma en een intense espresso met een mooie, rijke crèmelaag. Topkwaliteit espresso, bereikbaar voor iedereen.

Met het assortiment aluminium espresso en lungo koffiecapsules zet L’OR een nieuwe gouden standaard in de supermarkt. “In vergelijking met de bestaande plastic capsules bieden de aluminium capsules een intensere espressobeleving met beter behoud van het aroma en een rijkere crèmelaag”, vertelt John Brands, General Manager Jacobs Douwe Egberts Nederland. “Wij zijn heel trots dat we topkwaliteit espresso nu bereikbaar maken voor iedereen, waarbij de lancering van de nieuwe L’OR capsules de eerste stap is. In juni zullen we ook de nieuwe aluminium capsules onder het merk Douwe Egberts introduceren.”

Uitgebreid en verfijnd assortiment overal verkrijgbaar

Het uitgebreide L’OR assortiment bestaat uit 13 unieke smaken waar het hart van iedere koffieliefhebber sneller van gaat kloppen. Elke variant is gemaakt van speciaal geselecteerde L’OR koffiebonen van de hoogste kwaliteit en heeft zijn eigen verfijnde blend, intensiteit en smaak. Van een krachtige RISTRETTO tot een intense SUPREMO en van een pittige SPLENDENTE tot een temperamentvolle FORZA.

De nieuwe L’OR ESPRESSO capsules zijn in de supermarkt, online via de nieuwe L’OR webshop en in online supermarkten te koop.

L'Or-aluminium-capsules-01