Hoe de M line-bedden ons toch nog fris houden

Dat we allemaal een goede nachtrust nodig hebben staat buiten kijf. De hele dag door werken we ons drie slagen in de rondte en ondertussen ‘moeten’ we ons de hele dag van onze sociaalste kant laten zien op het wereldwijde web. Het is voor velen dan ook een verademing om bij thuiskomst je spullen in een hoek te gooien en linea recta in bed te ploffen. Bij sommige bedden – en matrassen in het verlengde – duurt het even voordat je fatsoenlijk in slaap valt, maar bij die van M line gek genoeg niet. Wat maakt hun bedden zo uniek?

Slaapsysteem M line

Door de ultieme drukverlagende eigenschappen slaap je op het slaapsysteem van M line dieper en draait u minder. Deze hebben een unieke samenstelling. Ze zijn onder andere gemaakt van revolutionair visco-elastisch materiaal die zich exact naar de contouren van het lichaam vormt en goed ventileert. Hierdoor zorgen M line-matrassen voor een perfecte drukverlaging, ergonomische ondersteuning en betere bloedsomloop tijdens het slapen. Bovendien kunt u op een M line-matras eenvoudig draaien tijdens uw slaap. Zo ben je verzekerd van een perfecte ventilatie en een optimale hygiëne en haalt je het maximale uit de nacht.

Team NL

Een belangrijke groep die de bedden van M Line veelvuldig gebruikt is die van de topsporters. Met de Olympische Winterspelen in het vooruitzicht moeten alle schaatsers, shorttackers, snowboarders en skeletonster van Team NL wel over de juiste nachtrust beschikken.

Veel topsporters slapen op een bed van M line en hebben zich ervan overtuigd dat M line bijdraagt aan een betere prestatie. Want een uitgekiende slaaphouding draagt bij aan een sneller herstel van lichaam en geest.