Goed slapen begint met de juiste techniek!

De M line boxspring, een geïntegreerd slaapsysteem
Een goede nachtrust begint met de juiste ondersteuning, drukverlaging en ventilatie. Kortom, met een goede techniek in matras én bedbodem. Daarom biedt M line nu drie boxsprings die de hybride technologie van de matrassen niet alleen ondersteunt maar ook nog eens versterkt.

De drie boxsprings van M line zijn uitgerust met de techniek, die ook bekend is van de M line matrassen. Het resultaat? Een samenwerking tussen boxspring en matras die de ondersteuning, drukverdeling en ventilatie naar een nog hoger niveau tilt.

Een hybride samenspel tussen boxspring en matras
De M line boxsprings zijn ontworpen om de unieke eigenschappen van de M line Slow Motion matrassen te versterken. Anders dan gewone boxsprings zijn deze boxsprings uitgerust met een hybride combinatie van pocketveteren en visco-elastisch schuim dat is opgedeeld in ergonomische zones. Dit schuim past zich tijdens het slapen aan de gebruiker aan, om zo een optimale ondersteuning te bieden aan de wervelkolom. Hierdoor worden ook schouders en rug op de juiste manier ondersteund. Daarnaast ventileert het slaapsysteem enorm goed door de opencellige structuur van het visco-elastiche schuim. Een goede slaaptechniek, die zich  niet alleen ’s nachts, maar ook overdag terugbetaalt.