Game of Thrones bingewatchen doe je in deze Londense bioscoop!

67 afleveringen van Game of Thrones achter elkaar! Het is de droom van iedere fan en wordt in Engeland de keiharde werkelijkheid. In de Princes Charles Cinema nemen ze hun toeschouwers zeer serieus en zetten ze dit op poten. Van ‘Winter Is Coming’ tot ‘The Dragon And The Wolf’, alle 67 komen op het witte doek voorbij. Hoe lang dat duurt? Iets meer dan drie volle dagen.

Aanstaande maandag, op 27 november van 7 uur ’s avonds tot 30 november om 4:51 uur zit jij met een zak popcorn op schoot te kijken naar Jon Snow en consorten. Je zit eigenlijk 69 uur en 51 minuten in je luie (bioscoop)stoel te kijken wat je eigenlijk al een keer hebt gezien. Maar omdat het nog even duurt voordat het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones in première gaat, is dit een welkome verrassing.

Voor wie zich nog eens achter de oren krabt of dit wel haalbaar is, is er goed nieuws. De entree is volledig gratis! Het enige wat je hoeft te doen is je hier in te schrijven en klaar is kees. Zorgen over een hotel? Die zijn er niet, want waarom zou je ergens een kamer boeken als je toch drie dagen lang in de bioscoop zit.

Over het eten is ook al nagedacht. de Princes Charles Cinema gaat een samenwerking aan met MOD Pizza om er zeker van te zijn dat alle gasten niets te kort komt.

Voor degenen die nog niets van de fantasy-serie hebben gezien, is hier de trailer van het zevende seizoen van één van de populairste series aller tijden.