het clubhuis voor de tech-elite is van groteske klasse!

Dat Silicon Valley wordt beschouwd als het walhalla van alle techbedrijven is allang geen nieuws. Ieder zichzelf respecterende startup neemt gauw het besluit om naar de regio in Californië te trekken. Dat is de plek waar de grote bedrijven van vandaag de dag zijn begonnen en het geld tegen de plinten omhoog klotst. Maar wie er daar écht bij wilt horen moet zorgen dat hij of zij toegang krijgt tot het meest exclusieve clubhuis van Silicon Valley: The Battery.

Deze lijkt in niks meer op het stereotype kantoor met de minibar, tafeltennistafel en lege pizzadozen. Hier vind je enkel en alleen de meest elitaire luxe. VIP-leden kunnen hier netwerken, een borrel drinken en op hun dooie gemakje tot in de kleinste details over hun eigen imperium ingaan. Met de mix van chique, charme, rijkdom en een vleugje oud geld. The Battery werd ooit in het leven geroepen door de twee Bebo-oprichters, die hun sociale medium later voor 850 miljoen dollar aan AOL verkochten.

Wie denkt dat ze een hele rits aan selfies kunnen maken met hun vrienden kunnen maken als ze eenmaal binnen zijn, heeft het mis. Er geldt een ‘no photo policy’ waardoor de exclusiviteit alleen maar toeneemt. Wel moet je jaarlijks een contributie van 2000 dollar per jaar neerleggen. Klinkt als veel geld, is het ook, maar dan krijg je er wel wat voor terug. Zo is een een chique restaurant, meerdere plekken voor een borrel, bibliotheken, een spa en een fitnessruimte, een wijnkelder en ruimte voor speciale evenementen als signeersessies, privécolleges en concerten, waar grote namen als Snoop Dogg en Deadmau5 stonden.

We kunnen er nog eindeloos over doorpraten en dat zouden we ook graag willen, maar om jouw wat tijd te besparen hebben we de rest visueel gemaakt door deze foto’s van The Battery onder elkaar te zetten.
Bron: Dmarge